foto-kristof-en-alexander

Klantengetuigenis - LHS GLOBAL

Alexander Schillemans - CTO & Founder of LHS Global

Kristof De Vos - CEO & Founder of LHS Global


LHS Global - Booischoot

Web Development and Design, Branding, Infra and Cloud, Office 365.

Wat startte in 2017 als een bedrijf van student-ondernemer Kristof De Vos dat websites bouwde en hosting verzorgde, is na zijn studies uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf met ondertussen 5 personen op de payroll en een samenwerking met verschillende freelancers.
Samen met Alexander Schillemans runt hij LHS Global. Ons bedrijf in de marketingsector nam een snelle start en hierdoor ondervonden we heel wat groeipijnen. Corona zorgde zelfs mee voor de groei. Daarom was er dringend nood aan een betere structuur in ons bedrijf. We lanceerden een zoekvraag in ons BNI-netwerk om ons te begeleiden in onze groei en zo kwamen we in contact met Sven Saerens van Mutandiss. Na een verkennend gesprek besloten we om het EOS-traject te volgen.
 Sven bezorgde ons op voorhand lectuur om ons voor te bereiden. Zo zat de eerste live meeting direct in de juiste drive en kwamen we snel tot een goede structuur waarop we verder konden bouwen. Samen met Sven legden we onze ‘Rocks’ vast, doelen die we op korte en lange termijn willen behalen. Ondertussen is de wekelijkse ‘Level 10 Meeting’ ingeburgerd. We hebben een houvast gevonden waarmee we aan onze issues kunnen werken. We hebben geleerd om naar onszelf en naar ons bedrijf te kijken en concrete acties in te plannen. De samenwerking met Sven verloopt heel goed. Sven is een aangename persoon om mee rond de tafel te zitten, heel down to earth en zeer punctueel. Hij bezit de kracht om ons via de juiste vragen op de goede weg te zetten. Hij heeft ons leren nadenken over onze bedrijfsvoering en ons geleerd hoe we zelf onze issues kunnen aanpakken. Op professioneel vlak zijn we al een hele stap vooruit gegaan. Door het EOS-traject zijn al veel groeikwalen aangepakt.
 We zien Sven nog de volgende kwartalen en hij begeleidt ons in onze planning naar volgend jaar toe. Dank je wel Sven, de technieken van het EOS proces zijn ideaal om LHS Global te brengen waar wij het willen. Als twee vierentwintigjarige ondernemers zijn we door jouw begeleiding enorm gegroeid op vlak van ondernemerschap, dit heeft ons enkele jaren van trial & error gespaard en dat alleen al is de investering waard. Alexander Schillemans en Kristof De Vos, LHS Global (Putte)

 

Meer info over deze getuigenis 

Neem rechtstreeks contact op met Alexander of Kristof: https://lhs.global/​​

logo-lhs-global

Heb je een vraag of wens je een afspraak ?

Liever geen formulier invullen ? 

Bel Sven Saerens : + 32 499 577617
Mail Sven Saerens :  ehbo@svensaerens.be 
arrow_drop_up arrow_drop_down