rewah-nv-massenhoven-gebouw

Klantengetuigenis - Rewah NV - Zandhoven

Yves Prinzie - General Director

Wim Dombrecht - Technical Sales Manager

Rewah NV in Zandhoven ontwikkelt, produceert en verkoopt bouwtechnische producten voor de gespecialiseerde aannemer en schilder.

Yves Prinzie en Wim Dombrecht vormen het directieteam bij Rewah uit Zandhoven. Rewah is fabrikant van bouwchemische producten voor de gespecialiseerde aannemer en schilder.


Hun bedrijf is in volle expansie en ze zochten hulp om hun groei in goede banen te leiden. Meer dan een jaar geleden leerden ze Sven Saerens kennen via een traject bij Unizo. Daar had hij hun bedrijf al gescreend. Nu werd het tijd om actie te ondernemen.


 ‘In ons bedrijf leefden al bepaalde waarden. We hadden wel een missie en een visie, maar deze waren nog veel te wazig. We ondervonden bijvoorbeeld dat recent aangeworven werknemers na verschillende weken nog niet altijd wisten bij wie ze voor bepaalde zaken terecht konden.


We hadden vooral nood aan het afbakenen van verantwoordelijkheden en de functieomschrijvingen moesten dringend op punt gezet worden.


Daarom triggerde het EOS traject ons enorm. Toen Sven vertelde over het diagram van verantwoordelijkheden, waren we onmiddellijk ‘verkocht’.


Na de eerste dag samen waren onze verwachtingen al ingelost. De aanpak van Sven in combinatie met EOS was wat we zochten.


We hebben ons echt gefocust op de kern van de zaak, soms confronterend, maar vooral verhelderend. We gingen terug naar de basis en werkten ons zesjarenplan uit.


Na dag 1 zijn we onmiddellijk gestart met wekelijkse meetings volgens het stramien dat Sven ons leerde. Iedere week op hetzelfde tijdstip anderhalf uur tijd nemen om onze focuspunten te bespreken. Na kwartaal 1 zijn al 5 van onze 7 ‘Rocks’ afgevinkt. Daar zijn we best trots op.


We houden ook heel nauwgezet onze scorecard bij, maar die zijn we nog aan het verfijnen. We houden perfect bij wat we gedaan hebben, nu willen we nog toekomstvoorspellers inbouwen. Sven? Iets voor de volgende bijeenkomst? 😉.


 Drie volle dagen werkten we al samen aan de toekomst van Rewah. Sven was hier een volwaardige partner. Hij zorgde voor de juiste focus, werkte heel gestructureerd en hield ons bij de les. Zijn inzichten en feedback waren enorm waardevol.


Dankzij EOS hebben wij nu echt de teugels in handen om onze groei verder uit te werken en we zitten nog steeds op schema.


Eind oktober 2021 zien we Sven terug voor een evaluatie van het voorbije kwartaal, maar ondertussen volgt hij nog enkele Level 10 meetings mee. Sven blijft betrokken en dat appreciëren we enorm.’


 Yves Prinzie en Wim Dombrecht, Rewah nv.

Meer info over deze getuigenis 

Neem rechtstreeks contact op met Wim of Yves:  https://www.rewah.com/

logo-rewah

Heb je een vraag of wens je een afspraak ?

Liever geen formulier invullen ? 

Bel Sven Saerens : + 32 499 577617
Mail Sven Saerens :  ehbo@svensaerens.be 
arrow_drop_up arrow_drop_down