Klantengetuigenis - Tuinen Van Autgaerden

Diede Van Autgaerden

Tuinen Van Autgaerden – Meise

Tuinonderhoud, Tuinaanleg en boomverzorging.

Diede van Autgaerden (31) is op 7 jaar tijd gegroeid van een eenmanszaak in de tuinaanleg naar een bedrijf met 12 personen en hij heeft nog uitbreidingsplannen.


Sven Saerens leerde hij 2 jaar geleden kennen via de netwerkorganisatie BNI. Toen Sven daar EOS voorstelde, was hij onmiddellijk geïnteresseerd. Dit zou hem wel eens naar zijn droombedrijf kunnen leiden.


 ‘Ik had onmiddellijk het volle vertrouwen in Sven én in EOS. Door zijn ervaring met de zovele bedrijven die hij al begeleid had, wist ik zeker dat ook hij Tuinen Van Autgaerden kon vooruithelpen. Ik ben heel ambitieus en wil op max. 3 jaar groeien naar een bedrijf met 20 werknemers. En dat bereiken, daarvoor had ik hulp nodig.


Tijdens de eerste 3 maanden van het EOS-traject is er al heel hard gewerkt. Sven luisterde heel aandachtig naar mijn toekomstplannen.  Samen hebben we mijn droom vertaald naar korte en lange termijndoelstellingen en hebben we een plan van aanpak opgesteld. En dat op 3 dagen begeleiding.
We bepaalden eerst ons einddoel en hebben het daarna in kleinere tussenstappen ingedeeld.
 

Het resultaat?

Een realistisch plan waarop we verder kunnen werken.

Sven heeft mij leren werken aan mijn zaak. Zo houd ik bijvoorbeeld iedere week een meeting met mijn collega op ‘den bureau’ waar we onze plannen stap voor stap evalueren en bijschaven. Sven leerde ons om de kleine issues onmiddellijk aan te pakken en ook om prioriteiten te stellen. We werken nu veel meer georganiseerd.


EOS biedt heel wat tools om gestructureerd met je bedrijf bezig te zijn. Zo hebben we een scorecard ontwikkeld waar we heel frequent meten hoe goed we bezig zijn. Wat is onze omzet, hoeveel offertes werden verstuurd, hoeveel opdrachten haalden we binnen … Op het einde van een kwartaal staan we niet meer voor verrassingen.


Door het EOS traject te volgen, nemen we sneller beslissingen en durven we knopen doorhakken. Ik heb echt het gevoel dat ik de controle heb over mijn bedrijf terwijl ik me vroeger wel eens als een kip zonder kop gedroeg.


Het fijne aan EOS is dat het niet sectorgebonden is. Het is een kmo-besturingssysteem dat ieder bedrijf op weg zet.


Sven hield ons ook alert. Af en toe nam hij deel aan de wekelijks meeting en heel regelmatig belde hij mij op om te vragen hoe het ging. Ik kijk al uit naar de volgende 3 maanden, want ik voel dat we hier nog grote stappen gaan zetten.


Dank je wel Sven, mijn droombedrijf wordt realiteit. Ik geloof het.’  


Diede Van Autgaerden (Tuinen Van Autgaerden) 

Meer info over deze getuigenis 

Neem rechtstreeks contact op met Diede : https://www.tuinen-vanautgaerden.be/

logo-van-autgaerden

Heb je een vraag of wens je een afspraak ?

Liever geen formulier invullen ? 

Bel Sven Saerens : + 32 499 577617
Mail Sven Saerens :  ehbo@svensaerens.be 
arrow_drop_up arrow_drop_down