Klantengetuigenis - Vastgoed De Vos

Bjoke De Vos - Bestuurder

Hein De Win - VastgoedexpertVastgoed De Vos – Gooik

Kopen, huren, Rentmeester en Syndicus

Vastgoed De Vos uit Gooik volgde vorig jaar op aanraden van een collega-ondernemer en klant van Mutandiss een webinar over EOS (Entrepreneural Operating System) bij Mutandiss. Bjoke De Vos en haar collega Hein waren snel overtuigd van de impact van EOS en zo beslisten ze om in te tekenen voor een traject van 6 maanden.


 ‘We hebben met ons immobiliënkantoor in het Pajottenland al heel wat bereikt. We staan op de kaart. Maar om te groeien moesten we echt meer zicht hebben op onze cijfers en op onze bedrijfsvoering. Aan onze aanpak kon gerust nog wat bijgeschaafd worden. Daarom schakelden we Sven in.


Gedurende 6 maanden gingen we samen op weg. Tijdens de eerste sessie luisterde Sven vooral naar ons: hoe we de zaken aanpakten, waar we vastliepen en wat onze doelen voor de toekomst waren zowel op korte termijn als op lange termijn.
 Nadien volgden nog vijf live sessies bij ons op kantoor. Wij kozen waar we ons wouden op focussen en Sven leidde dit in goede banen. Het waren heel constructieve en productieve meetings die ons heel wat hebben opgebracht. Zo vonden we een manier om ons te onderscheiden van de vele collega-makelaars in het Pajottenland en dokterden we een systeem uit om gemakkelijker aan reviews te komen. De scorecard die Sven samen met ons opstelde, nemen we nog dagelijks ter hand.


 Sven werkte heel gestructureerd, hij dompelde zich onder in onze business en dacht echt mee. Soms kregen we spontaan een telefoontje omdat hij iets had opgevangen dat misschien ook handig was voor ons kantoor. We voelden een echte betrokkenheid.
 Hij bekeek ons kantoor met een helikopterview, zijn inzichten waren vaak verrassend. Iedere week hadden we een korte online meeting waarin hij informeerde naar de vorderingen die we maakten of waar hij ons bijstuurde. Dit was 6 maanden lang een stok achter de deur. Wij werden ‘verplicht’ om aan ons bedrijf te werken. Misschien ook daarom dat we zoveel verwezenlijkt hebben.


 Het EOS traject zit goed in mekaar. Het is een bewezen Amerikaans systeem dat Sven vertaalde naar onze Vlaamse nuchterheid. De ‘theorie’ is perfect toe te passen op ieder bedrijf.
 Wij zijn stappen vooruit gegaan dankzij dit traject. Het was zijn investering waard.
 Onder zijn begeleiding leerden we vanop afstand kijken naar onze manier van werken. Alle violen zijn nu gelijkgestemd en we hebben een basis om er de komende jaren tegenaan te gaan.


 Sven is begaan met zijn klanten. Zijn analytische kijk werd vaak doorspekt met de nodige humor en dat apprecieerden we. Het was hard werken, maar we hebben er fijne herinneringen aan overgehouden.
 Sven, we zullen het niet nalaten om jou aan collega-ondernemers aan te bevelen. Je hebt er twee ambassadeurs bij.


 Bjoke De Vos, bestuurder vastgoedkantoor De Vos Pajottenland.
 

Meer info over deze getuigenis 

Neem rechtstreeks contact op met Bjoke of Hein: https://www.vastgoeddevos.be/

logo-de-vos

Heb je een vraag of wens je een afspraak ?

Liever geen formulier invullen ? 

Bel Sven Saerens : + 32 499 577617
Mail Sven Saerens :  ehbo@svensaerens.be 
arrow_drop_up arrow_drop_down