KMO besturingssysteem werksessies

Klanten Getuigen

Over hun ervaringen met Sven Saerens 

Klantengetuigenissen

Klanten Getuigen

Over hun ervaringen met Sven Saerens 

Scroll door de klantengetuigenissen

Jacques Claessens en Tine Van Deuren - Koeltechniek Claessens - Westmalle

Het traject is een houvast waarop we kunnen vertrouwen. En Sven is ons klankbord. We volgden al verschillende businessopleidingen die ons tools aanreikten voor ons bedrijf. Telkens kwamen we met veel ideeën naar huis, maar het werden nooit concrete plannen. Dit traject is anders.
 Tine Van Deuren

Yves Prinzie en Wim Dombrecht - Rewah NV - 

Zandhoven

"Sven was hier een volwaardige partner. Hij zorgde voor de juiste focus, werkte heel gestructureerd en hield ons bij de les. Zijn inzichten en feedback waren enorm waardevol.
 Dankzij EOS hebben wij nu echt de teugels in handen om onze groei verder uit te werken en we zitten nog steeds op schema."

Jan Mermans en Leen Geenen - Mermans Techniek - Retie

"Sven, zonder jou hadden we nooit op korte tijd zo veel stappen kunnen en durven zetten. Jouw kennis en feeling met de bedrijfswereld is enorm. Jij ziet onze blinde vlekken.
 Leen en ik kijken uit naar het vervolg van ons EOS traject. Nog steeds dankbaar dat iemand ons ooit jouw gegevens doorstuurde."      Jan Mermans (Mermans Techniek)

kristof-en-alexander-lhs-global

Kristof Devos en Alexander Schillemans - LHS.Global - Booischoot

"Als twee vierentwintigjarige ondernemers zijn we door jouw begeleiding enorm gegroeid op vlak van ondernemerschap, dit heeft ons enkele jaren van trial & error gespaard en dat alleen al is de investering waard."

Diede is de zaakvoerder van Tuinen Van Autgaerden

Diede Van Autgaerden - Tuinen Van Autgaerden - Meise

"Ik had onmiddellijk het volle vertrouwen in Sven én in EOS. Door zijn ervaring met de zovele bedrijven die hij al begeleid had, wist ik zeker dat ook hij Tuinen Van Autgaerden kon vooruithelpen."


bjoke-devos

Bjoke De Vos - Vastgoed DeVos -Gooik

"Sven werkte heel gestructureerd, hij dompelde zich onder in onze business en dacht echt mee. Soms kregen we spontaan een telefoontje omdat hij iets had opgevangen dat misschien ook handig was voor ons kantoor. We voelden een echte betrokkenheid. "

Heb je een vraag of wens je een afspraak ?

Liever geen formulier invullen ? 

Bel Sven Saerens : + 32 499 577617
Mail Sven Saerens :  ehbo@svensaerens.be 
arrow_drop_up arrow_drop_down