Over EOS Implementer® en Business Coach OndernemersGroei Sven Saerens
Sven Saerens KMO/MKB OndernemersBegeleider

Sven Saerens - EOS Implementer® en Business Coach OndernemersGroei

Ondernemers van KMO's en MKB's creëren welvaart in onze maatschappij.

EOS implementer Sven Saerens KMO/MKB OndernemersBegeleider

Sven Saerens - EOS Implementer® - KMO/MKB Business Coach OndernemersGroei

Zelfstandige ondernemers van KMO's en MKB's creëren de welvaart in onze maatschappij.

Mijn Missie

KMO en MKB Ondernemers creëren welvaart in onze maatschappij. 

Daar wil ik hen zo veel mogelijk bij ondersteunen.


Daarom help ik ze bij het oplossen van hun grootste pijnpunten en uitdagingen. Van hun team maken we een soepel lopende machine met als doel het bottom line business resultaat met een 2-, 3-, …, x-voud te verbeteren.

Hoe ik te werk ga, is afhankelijk van de persoon en de organisatie.


Ik bekijk de opportuniteiten, doelstellingen en de uitdagingen waarmee je geconfronteerd wordt.

We gaan samen op zoek naar die verborgen problemen die het bereiken van de gewenste resultaten in de weg staan.


Wanneer we een strategisch actieplan hebben opgesteld, implementeren we dat samen zodat je de gewenste resultaten bereikt die voordien onmogelijk bleken.


Bovendien overwinnen we samen de nieuwe uitdagingen die tijdens het traject opduiken.

Waarden

Waarden zijn kenmerken van cultuur en gedrag. Dit is wat je mag verwachten van een samenwerking met Sven.

Nederig Zelfvertrouwen

Niemand weet of kent alles. Dat zal ik dan ook niet pretenderen of doen alsof. In voorkomend geval zoek ik het verder uit, of laat ik me door een andere expert adviseren. 

Stilstaan is achteruitgaan

Levenslang nieuwe dingen leren en ervaringen opdoen is mijn motto. Ik ben banger voor status quo dan voor verandering. 

Eerst helpen

Ik wil eerst waardevol zijn vooraleer ik iets terug verwacht. 

Het juiste doen

Ik doe geen concessies op vlak van zakelijke en morele ethiek.

Doen wat ik zeg

Als ik me tot iets engageer, kom ik dat na.

Volg me op sociale media (Tip : LinkedIn is mijn favoriet kanaal)

Sven's team

EOS implementer Sven Saerens KMO/MKB OndernemersBegeleider

Sven 

Ondernemersbegeleider

EOS Implementer

Tessa

Al bijna 30 jaar mijn grootste 

steun en raadgever

Cooper

Security en Ontspanning door

dagelijks wandelplezier

Wat klanten over Sven zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Geen prietpraat, maar duidelijke aanpak

Ik had al eerder een opleiding gevolgd gegeven door Sven en zijn aanpak intrigeerde me. Gericht op de kleine KMO en geen prietpraat over wat er allemaal moet gebeuren waardoor je het gevoel hebt dat je niet goed bezig bent. Nee, Sven geeft duidelijkheid en een manier van aanpakken, werkt oplossingsgericht en hands- on. Hij weet waarover hij spreekt en geeft een gevoel dat je toch goed bezig bent en hier en daar kan bijsleutelen. 

Echt een aanrader om mee samen te werken!

Desirée Lagerburg - HR2day

 • Veel meer naar boven gehaald dan ik verwacht had

  Ik ben in deze coaching gestapt na een voorgaand traject via Unizo. Na definitie van de noden zijn we ermee aan de slag gegaan. Na 2 maanden sta ik versteld van wat ik al allemaal gerealiseerd heb in mijn bedrijf. En er is veel meer aan de oppervlakte gekomen dan ik verwacht had. Zeker toen Sven ook met mijn medewerkers een workshop deed zijn er heel wat opportuniteiten op verbetering aan het licht gekomen. Deze laatste oefening zou ik aan alle ondernemers aanraden die vaste medewerkers in dienst hebben.

  Marc Verbraecken - Verzekeringen Marc Verbraecken

 • Voor alle ondernemers die willen groeien op een gestructureerde manier

  Door te snel te willen gaan, was ik de focus op de details kwijtgeraakt. Sven helpt je om de details weer helder te krijgen. Hij helpt de dingen die voor jezelf als ondernemer of voor je onderneming belangrijk zijn, helpt hij uitpuren zodanig dat je de focus behoudt op de dingen die er toe doen. Ik raad een samenwerking met Sven aan voor alle ondernemers die hun onderneming willen laten groeien op een gestructureerde manier. De vele ideeën omzetten in concrete acties en de opvolging hiervan maken dat je niet ter plaatse blijft ploeteren, maar stappen vooruit gaat.

  Steven Colin - Fotograaf

 • Cookies:
  arrow_drop_up arrow_drop_down